Echipa Mira Studio

Echipa MIRA Studio este formată din fotograf Mihai Nicoară și videograf Koka Raul

Suntem o echipă entuziastă, creativă și ne dorim să fim alături de dumneavoastră în toate momentele speciale. Indiferent de evenimentul ales, noi vom surprinde cu acuratețe și profesionalism detaliile ce vă vor ajuta să retrăiți cele mai frumoase momente din viața dumneavoastra.

Vă punem la dispoziție servicii foto și video pentru toate genurile de evenimente cum ar fi: nuntă, botez, majorat, mese festive, etc..

Fotografii surprinse în cele mai mici detalii, de înaltă calitate și filmări realizate la cele mai bune rezoluții existente pe piață (HD, Full HD pana la 4 K) cu aparatura complexa de ultima generatie .

Suntem la dispoziția dumneavoastră cu servicii de o calitate superioară, profesionalism și pasiune pentru a vă oferi un eveniment de neuitat.

Echipa MIRA Studio, fotograf, Mihai Nicoară

Echipa MIRA Studio, fotograf Mihai Nicoara

Mihai Nicoară- fotograf, născut în Bucovina.  Pentru a înțelege cum am ajuns să iubesc fotografia și să surprind  momente unice din viața fiecăruia dintre noi, pot spune că  sunt un tânăr creativ, a cărui pasiune  a plecat de la câteva cadre în natură – răsărituri și apusuri surprinse în diferite momente ale anului. În anul 2014 una din fotografiile pe care le-am realizat în Munții Rodnei a fost selectată de către echipa National Geographic ca fotografia zilei, ulterior a lunii și în cele din urmă a fost publicată în unul din numerele revistei. Treptat, am început  să fotografiez prieteni  și astfel  am ajuns să fiu contactat nu doar de persoane apropiate sau  de cunoscuții lor, ci și de persoane pe care urma să le văd pentru prima oară. De aici, nu a durat mult până mi s-a propus să iau parte la o cununie civilă în calitate de fotograf, acesta fiind doar  primul pas pentru ceea ce avea să urmeze și respectiv, ceea ce continuă și azi, mai precis: meseria de fotograf de eveniment.

 

În ultimii 4 ani am surprins nerăbdare, speranță, entuziasm, emoție-reale momente de bucurie,  dar mai presus de toate , am captat iubirea sinceră în cadre de neuitat.  De la gânguritul unui nou-născut  la creștinarea lui, de la primii pași  ai unui copil la majoratul unui  adolescent sau de la primii fiori ai dragostei  unui tânăr îndrăgostit până în ziua în care e pregătit să își unească  viața cu cea a sufletului pereche și să dea naștere unei noi vieți – toate aceste momente unice au fost imortalizate din spatele aparatului de fotografiat cu implicare și mult suflet !

 

Pot spune despre mine că sunt o persoană creativă, care pune suflet în tot ceea ce face și care își dă silința să evolueze din punct de vedere profesional, astfel  încât să satisfac așteptările celor care au apelat la serviciile mele. De doi ani, fac parte din  echipa MIRA STUDIO și alături de Koka Raul, al meu coleg și prieten,  implicat și de-a dreptul  îndrăgostit la rându-i de ceea ce face, oferim amintiri care să dăinuie peste ani.

 

Echipa MIRA Studio, videograf, Koka Raul

Echipa MIRA Studio Koka Raul si Mihai Nicoara

Salut,

 Eu sunt Raul și mă ocup de filmări și nu numai. Pasiunea și dorința de a impărtăși cunoștințele acumulate în timp m-au determinat să fac parte din această echipă.

 

 Sunt de părere că o filmare este ca vinul, cu cât este mai veche cu atat este mai bună. Placerea și bucuria pe care o veți avea atunci când vizionați un film, cu un moment important din viața dumneavoastră, va fi de neegalat dacă filmul va fi bine realizat.

 

Prieteni mă descriu ca fiind un om implicat, pasionat și mereu interesat de progres și ultimele noutăți din acest domeniu, iar eu cred si sper că un client mulțumit este cea mai bună realizare a mea.

 

Pasiunea mea a devenit un mod de viață, de aceea investesc permanent în cele mai noi echipamente și cred ca pot satisface cele mai înalte așteptări ale oricarui client.

 

Mi-ar place să ne întâlnim la un ”pahar  de vorbă” și să vă las să vedeți mai bine cine sunt și ce fac, cu siguranță veți înțelege mai bine ce facem, ce vă putem oferii și cum vă putem ajuta în organizarea evenimentului dumneavoastră.
 Mi-ar face plăcere să ne întâlnim,  cu drag, Raul!