FOTOGRAFII

Realizam fotografii pentru evenimente,  ședințe foto, fotografii de produs sau alte tipuri de fotografii profesionale. Pentru detalii nu ezitați să ne contactați!

Botezul, ca taină a inițierii creștine, este un moment deosebit în viața unui om, iar fotografia de botez are un rol important. Prin fotografierea botezului, ne dorim să surprindem acele momente pe care bebelușul le vede cu ochii, însă nu reușește să le memoreze și să redăm atmosfera acelui moment, pentru ca mai apoi acesta să poată retraii și bucura de ceea ce a reprezentat botezul lui. Importanța momentului este nemarginită și pentru părinți, bunici, nași, rude și prieteni, pentru care fotografiile de la botez vor readuce amintiri și bucuria momentelor petrecute cu nou născutul. Fotografiile realizate în ziua botezului vor fi realizate la biserică, acasa, precum și la petrecerea (cumătria) care se va realiza în cinstea bebelușului. Echipa Mira Studio realizează și ședințe foto cu nou-nascuți sau cu părinții ce așteaptă venirea pe lume a unui copilaș.

Nunta reprezintă un eveniment special din viața unui om, un moment plin de iubire și speranță. Fotografia de nuntă trebuie să surprindă cât mai acurat acest moment și sa redea bucuria și însemnătatea acestui moment.  În cadrul unei nunți, momentele și obiceiurile se succed cu rapiditate, de aceea fotograful trebuie sa fie mereu pregătit să preîntâmpine și să imortalizeze toate aceste momente. Momentele sunt unice, iar lipsa de experiență a fotografului poate duce la pierderea unor fotografii esențiale, care nu pot fi repetate. În cadrul unei nunți se realizează fotografii acasă la miri, la starea civila, la biserică, precum si la localul unde are loc petrecerea de  nuntă. Este recomandat  să se realizeze si o ședință foto (trash the dress, love the dress, logodnă),  pentru a surprinde cateva imagini și în alte locații speciale pentru miri.

Pentru păstrarea fotografiilor realizăm albume foto de înaltă calitate, la diferite dimensiuni. Puteți vizualiza prezentarea unui album pe pagina de videoclipuri nuntă.

Portofoliu fotografii:

fotografii nunta

fotografii de botez