Servicii foto video – fotograf, cameraman

Mira Studio vă oferă fotograf, cameraman, servicii foto video complete, în Rădăuți, Suceava și împrejurimi. La cerere ne putem deplasa în orice oraș din Romania sau din afara țării.

La fiecare eveniment suntem atenți să surprindem cele mai importante momente, pe care le vom transforma în cele mai frumoase amintiri. Fotografiile și filmarea de la nuntă, botez sau alt eveniment vor fi cu plăcere urmărite și apreciate de fiecare data.

Fotograf, cameraman în Rădăuți, Suceava

Echipa Mira Studio este formată din fotograf Mihai Nicoară și cameraman Koka Raul.

Mihai, realizează cele mai frumoase fotografii, ajutat fiind de pasiunea, răbdarea și experiența pe care o are. În anul 2014, una din fotografiile pe care le-a realizat în Munții Rodnei a fost selectată de către echipa National Geographic ca fotografia zilei, ulterior a lunii și în cele din urmă a fost publicată în unul din numerele revistei. Pentru a vizualiza câteva fotografii de nuntă sau de botez vă rugăm să accesați  portofoliul de fotografii prezentat pe site. 

Raul, cameramanul din echipă, este recomandat datorită experienței în domeniu, cât si de caracter. Pentru o colaborare fructuoasă, este importantă comunicarea cu clientul, astfel Raul, împreună cu Mihai vă va fi alături pas cu pas, oferindu-vă informații, sugestii sau orice sfat de care aveți nevoie. Raul realizează filmări video pentru evenimente, având o viziune unică, cu imaginație și spirit artistic. Orice filmare va fi realizată cu aparatură performantă, minim în două camere pentru a nu rata nici un moment important. De asemenea, atunci când situația permite (spațiu disponibil condiții meteo favorabile)  va fi utilizată și drona pentru a filma cadrele care nu pot fi surprinse cu o cameră obișnuită. Materiale finale pot cuprinde o serie de videoclipuri, rezumat nuntă (best moments), valsul mirilor, trash de dress, love the dress, toate montate și editate într-un mod dinamic și special. Portofoliu cu videoclipuri de nunta și videoclipuri de botez poate fi accesat aici.

Suntem deschiși la sugestii și avem o comunicare cât mai bună cu clienții noștri  astfel încât  să avem cu toții cele mai uimitoare rezultate. Restul puteți descoperi în timpul colaborarii!

fotograf,cameraman

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *